Három lábú fémbortartóKöralakú bortartó

Hőszigetelő, hő visszaverő bevonat 5l-es
Teljes méretű kép megtekintése
Hőszigetelő, hő visszaverő bevonat 5l-es

HP4 bevonat kitűnő hő visszaverő képességekkel rendelkezik . A termék a sugárzó hőt veri vissza alapanyagának köszönhetően. Az adatokból kitűnik, hogy a szigetelés számunkra jelentős, 20-40%-os energia megtakarítást eredményez. A bruttó ár az 5 literre v

Cikkszám: HP4
Ár: 27 407 Ft Csomagonkénti egységek száma 5liter:1
A HŐPAJZS4 (HP4) hő visszaverő bevonat, amely jó hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, abból a célból fejlesztették ki, hogy a kezelt helységekben, a sugárzó hőt verje vissza, csökkentse a hőelnyelést, és ez által kevesebb legyen a fűtési és hűtési költség. 1mm rétegvastagságban felhordva, a hősugárzás 70-90%-át visszaveri a helyiségbe. A meleg hónapokban így csökkenti a helyiség túlmelegedését, téli hónapokban egyenletes gyors felmelegedést biztosít. Kitűnő lég, és páraáteresztő képességének köszönhetően nagymértékben csökkentheti, a penészedés újbóli kialakulásának a lehetőségét. Gyakorlati tapasztalatok alapján, az így kezelt felületeknél jelentős, akár 10-40% energia megtakarítás is elérhető.
A HŐPAJZS4 (HP4) hő visszaverő bevonat alkalmazása után a felületet vizes bázisú lég és páraáteresztő festékkel többször is átfesthetjük, nem veszít a tulajdonágaiból. A termék nincs az egészségre ártalmas anyagok közé besorolva. Nem tűzveszélyes! A bevonat az ökológiára, emberi szervezetre, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, nem veszélyes. Minimum élettartama 15 év.
Mindenhol alkalmazható, ahol hőveszteség keletkezik!

Viszonteladóknak, és nagy tételű vásárlás esetén jelentős kedvezmények!
Kérdés felvetése a termékről


elfogadohely_logo

Házhozszállítás

20 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhozszállítás INGYENES.

20 000 Ft  alatti vásárlás esetén a házhozsazállítás díja 1500 Ft.

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi