Hogyan hozza házhoz Önnek az ügyfeleket egy GPS? Nyomtatás E-mail
Hogyan hozza házhoz Önnek
az ügyfeleket
egy GPS?


A GPS Navigáció Magyarországon, és egész Európában egyre népszerűbb. Naponta sok százan, sok ezren vásárolnak ilyen készülékeket, hiszen nagyon praktikus. Bármilyen ismeretlen helyre kell eljutnunk, csak beprogramozzuk a célt, és a navigáció elvezet bennünket pontosan a megadott helyre.
naviazautoban.jpg

Van egy olyan funkciója is,
ami talán csak azok körében ismert, akik már használják.

Nem csak címet lehet megadni ahova el szeretnénk jutni, hanem vannak úgynevezett POI-k (érdekes pontok), amik menet közben hasznosak lehetnek számunkra. Ilyen lehet, ha valamilyen közintézményt ( kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, rendőrség,....) keresnénk gyorsan, vagy tankolni szeretnénk az autónkba ( a benzinkutakat távolság szerint sorba rendezi, így a megfelelő kút elérhetősége könnyen kiszámítható).

Az is elképzelhető, hogy nyaralásunk közben egy kellemes szórakozóhelyre, fagylaltra vágyunk, vagy csak éppen virágot szeretnénk vásárolni kedvesünknek. Ezek a POI-k segítségünkre vannak minden esetben.

Hogyan kerültek az érdkes pontok (POI-k) a GPS-be?

Mikor ezeket a programokat írták, a telefonkönyvet kimásolva beregisztrálták azokat a szolgáltatókat, akiket fontosnak véltek, hogy az autósok segítségére legyenek Alapadatokkal kerültek be: Cég neve, címe, némely esetben telefonszáma. Sajnos, mivel a közintézmények kivételével adatfrissítés ebben az ingyenes szektorban nincs, sok esetben már nem valósak az adatok. A cél nem is az volt, hogy a vállalkozói rétegnek egyfajta ingyenes reklámot adjanak, hanem a navigációt használók megismertetése ezzel a praktikus funkcióval, illetve egy alap közintézményi információ eljuttatása.

Ebben az évben érkezett el az idő, hogy a profit orientált vállalkozások megjelenése ne a szerkesztők véleménye alapján, hanem üzleti alapon működjön.

Év végére közel 1 MILLIÓ GPS Magyarországon!

Ilyen készüléket Magyarországon körülbelül 450.000 - en használnak. Év végére ez a szám elérheti az 1 MILLIÓT.

Mi most lehetőséget biztosítunk minden vállalkozásnak, hogy megjelenjen ezeken a készülékeken, így akik úton vannak néhány gombnyomással megtalálják Őket.

Az úton lévők a GPS POI adatállományának adatai alapján döntenek. Ezért ...

„aki benne van, azt megtalálják, aki nincs a listán, az számukra nem létezik!"

Hiszen ez a praktikus eszköz nem csak azt mondja meg használójának, hogy hol van a keresett üzlet, hanem házhoz szállítja ŐT. Ez a funkció mindenki számára egyfajta könnyebbséget, nagy segítséget nyújt, a kereskedők szolgáltatók részére -akik benne vannak- pedig plusz forgalmat generál.

Keresés termékre, tevékenységi körre, cégnévre!

Mivel a keresési funkció nem csak termékre, tevékenységi körre, hanem cégnévre is lehetőséget ad, ez nagy segítség lehet olyanoknak, akik egy más városbéli, vagy külföldi ügyféllel találkoznának, elég csak a cégnevet beütniük a „kütyübe", máris házhoz szállítja Őket a készülék. Ezt a szolgáltatást presztizs okokból is érdemes használni, akár olyan vállalatoknak is, akik kiskereskedelmi üzlettel nem rendelkeznek, hiszen üzleti partnerüknek elég csak jelezniük: 'ha navigációval rendelkezik, üsse be cégünk nevét, és házhoz hozza a készülék'.

Ráadásul minden cég, aki a jelen és a jövő egyik fő használati eszközében megjelenik, nem csak névvel, címmel szerepel, hanem egy bővebb adatbázist, információt juttathat el leendő vásárlóihoz, üzletfeleihez. A szolgáltatásban lehetőség nyílik a telefonszámok, nyitva tartás megjelenítésére, fénykép/logó felhelyezésére, és egy 180 karakteres bemutatkozó anyag leírására is!

Ezt a komplex megjelenést nem csak a Magyar felhasználók látják, hanem egész Európában megjelenik minden olyan készüléken, ami az IGO szoftvert használja, illetve az alábbi készülék típusokon: GARMIN , MIO, HP, MYGUIDE, SONY, CLARION, HTC, SAMSUNG, windows mobile PDA,PNA és mobiltelefonok.

Megjelenni több 10 millió készüléken, egész Európában

Ezt a modern megjelenési lehetőséget egy nagyon kedvező havi 3.000.- Ft+áfa díjért tudjuk most a cégeknek biztosítani. Több üzlettel rendelkezők, illetve több évre szerződők jelentős díjkedvezményt kapnak!

Tehát év végére havi 3.000.- Forintért, közel 1 millió magyar láthatja, és keresheti Önt minden nap.


Olyan kedves ügyfeleinknek, akik további előnyökre szeretnének szert tenni, lehetőséget biztosítunk közterületek, közintézmények „örökbefogadására"!


A navigációs készülékek digitális térképén kereskedelmi és non-profit POI-k egyaránt megtalálhatók. Kereskedelmi POI pl. egy étterem, egy szálloda, egy szakbolt, egy üzlet/irodaközpont. Mindegyiküknek van marketingszemléletű tulajdonosa, profitorientált tevékenységet végeznek, a GPS felhasználók helyszínre irányítása jól felfogott érdekük, a felhasználóknak pedig szintén rendkívül előnyös, ha rátalálhatnak ezekre a cégekre. A kereskedelmi pontok mellett temérdek ún. non-profit POI is létezik, melyeknek akár a szó szoros értelmében nincs gazdája/tulajdonosa, vagy üzemeltetője éppen nem tud, vagy nem lehetséges részéről marketingérdekeltségű bekerülést/karbantartás biztosítani.

De ugyanakkor ezen POI-k nem hiányozhatnak a GPS felhasználók nyilvántartásából. Ilyenek például az orvosi rendelők, kórházak, parkolók, parkok, játszóterek, utak, hidak, terek, közcélú hivatalok, számtalan látványosság, turista helyszín és még sok száz témakör.

De a kedvelt témakörök nagy olvasottsága és a még feldolgozatlan szabad területek száma új lehetőségeket nyitottak. Minden fél számára előnyös, korlátozott lehetőséget biztosítunk non-profit pontok létrehozásának finanszírozására, mely esetben a pont elérhetővé válik a GPS felhasználók számára, de az olvasottságból eredő üzleti előnyöket a szponzor részére engedjük át.

Ön a megvásárolt saját pontjai mellett, további (akár kapcsolódó témájú) POI-kat „fogadhat örökbe" egy jelképes technikai költségért.


Még nagyobb olvasottságot biztosítanak cégének

Megtöbbszörözheti cége a találati arányát, ha nem csak egy, hanem több (egyébként gyakran keresett) címszó alatt is megtalálható cége, mint a címszó vagy egyedi POI létrehozásának támogatója.


navi3.jpg
Rendkívül pozitív benyomást közvetítenek cégéről

A felhasználó hozzájuthat a számára nélkülözhetetlen információhoz, mely adat szó szerint „nem jöhetett volna létre, ha nincs a ................ cég". Mivel a felhasználónak az adat nagyon fontos, valóban jóleső gesztusként értékeli az Öntől kapott segítséget, hiszen a rátalálás örömét Önnek köszönheti. A fontos címszavak tárháza széles, biztosan Önnek is eszébe jutott már jónéhány népszerű hely...
navi4.jpg
A non-profit POI tartalomban akár egy-egy kijelölt helyszín, de akár komplett témakörök is szponzorálhatók, melyek minimum 1 évre teljes kizárólagosságot biztosítanak.

A szabály egyszerű: aki előbb regisztrálja be a neki megfelelő „gazdátlan" POI-kat (melyek még nincsenek lefoglalva), az szerezheti meg az elsőséget és kizárólagosságot felettük.


Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és 365 napon keresztül

élni a kizárólagosan megszerzett elsőbbségi pozíció és

pozitív kommunikáció minden előnyével!


Mindehhez egy jelképes technikai költségért, havi 1.500.- Ft-ért hozzájuthat!
A szerződéseket minimum 1 évre kötjük!

Ha bármilyen szineten szeretne megjelenni Európában több millió (és Magyarprszágon is közel
1 millió) navigációs navigációs készüléken, vagy ha további információra van szüksége a témában, töltse ki ezt az űrlapot, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


Név:
Telefonszám:
Email cím:
Cégnév:
Kérjen további információt! 
elfogadohely_logo

Házhozszállítás

20 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhozszállítás INGYENES.

20 000 Ft  alatti vásárlás esetén a házhozsazállítás díja 1500 Ft.

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi